Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cedar Rapids

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cedar Rapids inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cedar Rapids miniguide

Leiebil Cedar Rapids
Bilutleie Cedar Rapids Lufthavn – Foto: © Iowahwyman

Cedar Rapids ligger i østre del av USA, nærmere bestemt i fylket Linn County – i delstaten Iowa. Byen har omlag 130.000 innbyggere (2008), og er et viktig jernbaneknutepunkt.

Cedar Rapids ble grunnlagt i 1849, og opplevde stor innvandring av tsjekkere i 1852. Byen er fortsatt preget av tsjekkisk kultur, og museet «National Czech & Slovak Museum & Library» er en stor turistattraksjon.

Byen ligger ved elva Cedar River, 32 km nord for Iowa City. I elva ligger den lille øya Mays Island – der byens majestetiske rådhus, tinghus og fengsel holder til.

Andre turistattraksjoner i byen er «Cedar Rapids Museum of Art» – etablert i 1905, og har bl.a. en stor kunstsamling av Grant Wood, som var fra byen. Også «Afican American Museum of Iowa» er verdt et besøk – der man kan lære om afro-amerikansk arv og kultur med utstilling av fotografier og gjenstander.

Det er i tillegg gode shoppingmuligheter i sentrum, samt restauranter og utelivssteder. Byen har også ishallen «Ice Arena», parker og grøntarealer samt golfbaner i omegn.

Byens flyplass –  The Eastern Iowa Airport, ligger 10 km sør for sentrum.