Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Flagstaff

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Flagstaff inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Flagstaff miniguide

Leiebil Flagstaff
Bilutleie Flagstaff

Flagstaff ligger sørvest i USA, og er en by i delstaten Arizona med  60.200 innbyggere (2008). Byen er også hovedsete for fylket Coconino County. Flagstaff ligger 2121 m.o.h., og høyeste fjelltopp i området er Humphreys Peak –  som  ligger 17,7 km nord for byen –  og måler 3.852 m.o.h.

Turister bruker Flagstaff ofte som base når de skal besøke Grand Canyon, en av USA’s største turistattraksjoner. Grand Canyon ligger 140 km nord for Flagstaff – ca. 2 t. i kjøretid, og Grand Canyon National Park står dessuten oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Flagstaff er også verdenskjent for sitt Lowell-Observatorium – der astronomer oppdaget planeten Pluto i 1930. Observatoriet er åpent for publikum.

Andre severdigheter i byen er «Museum of Northern Arizona» – et populært naturhistorisk museum samt «The Arboretum at Flagstaff»- en botanisk hage med flott samling av trær og busker.

Flagstaff er den største byen langs motorveien Interstate 40  (som går langs California og New Mexico), og er også en del av den berømte og historiske strekningen «Route 66».

Byen har en mindre flyplass – Flagstaff Pulliam Airport – som ligger 6 km sør for sentrum.

Største flyplassen i Arizona er Phoenix Sky Harbor Internasjonale Flyplass, som ligger 238 km sør for Flagstaff, utenfor byen Phoenix.