Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Fort Myers Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fort Myers Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fort Myers Lufthavn miniguide

Leiebil Fort Myers Lufthavn
Bilutleie Fort Myers Lufthavn – Foto: © Lee Country Port Authority

Southwest Florida Internasjonale Flyplass (RSW) ligger 16 km sørøst for Fort Myers. Det fins busser som går mellom flyplassen og Fort Myers, men avgangene er ikke spesielt hyppige slik at taxi kan være et godt alternativ. De bilutleiefirmaene som finnes på flyplassen er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. De befinner seg på grunnivået i parkeringsplassen

I 2008 var 7,603,845 passasjerer innom lufthavnen. Fra Fort Myers Lufthavn kan en fly til 30 ulike destinasjoner, de aller fleste innad i USA. Flyplassen er under oppussing.

Fort Myers Lufthavn har et godt utvalg av barer, kafeer, restauranter og butikker. Flere av butikkene selger fritidsutstyr og lokale produkter. Andre fasiliteter er trådløst internett, businessenter og minibank. Det fins ingen hotell på flyplassen.