Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Grand Forks Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Grand Forks Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Grand Forks Lufthavn miniguide

Leiebil Grand Forks Lufthavn
Bilutleie Grand Forks Lufthavn

Grand Forks Lufthavn ligger 8 km nordvest for Grand Forks. Den kalles også Mark Andrews Internasjonale Flyplass etter en senator fra Nord-Dakota. Det er ingen offentlig transport mellom flyplassen og Grand Forks, men flere hoteller tilbyr shuttle-service. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen er Hertz, Avis, Alamo og National.

I 2009 var 96,491 passasjerer innom lufthavnen. Delta og Allegiant air er de flyselskapene som flyr fra Grand Forks Lufthavn. Det er kun mulig å reise til destinasjoner innad i USA.

Crosswinds Restaurant serverer både frokost, lunsj og middag. Crosswinds Gift shop har et enkelt utvalg av gaveartikler, lokale produkter, bøker og magasiner. Flyplassen tilbyr gratis internett. Hotellet Clarion Inn ligger på flyplassen.