Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lafayette Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lafayette Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lafayette Lufthavn miniguide

Leiebil Lafayette Lufthavn

Bilutleie Lafayette Lufthavn – Foto: © Patriarca12

Lafayette Regional Airport (LFT) befinner seg 4 km sørøst for Lafayette i USA. Det fins ingen offentlige transportmidler som betjener lufthavnen. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen er Alamo, National, Avis, Budget, Enterprise og Hertz

I 2009 var 419,734 passasjerer innom Lafayette Lufthavn. Fra Lafayette kan en fly til Houston, Dallas/Fort Worth, Memphis og Atlanta. Flyplassen ble åpnet i 1940 og ble aktivt brukt til militære formål under 2. verdenskrig.

Lafayette Lufthavn har en bar/restaurant, men ingen shoppingmuligheter. Andre fasiliteter er trådløst internett og et businessenter. Det finnes ingen hotell på flyplassen.