Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Milwaukee

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Milwaukee inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Milwaukee miniguide

Leiebil Milwaukee

Bilutleie Milwaukee

Milwaukee er den største byen i delstaten Wisconsin i USA, og har 605.000 innbyggere (2008). Byen ligger ved den store innsjøen Lake Michigan, og er regionens kulturelle og økonomiske sentrum.

Byen har mange turistattraksjoner, og er kjent for sine museer, herskapshus, bryggerier, hager og parker. I sentrum har man gode shoppingmuligheter, og Milwaukee har et yrende uteliv med teater, casino, restauranter og nattklubber.

Et av byens unike landemerker er Tripoli Shrine Temple – en moské fra 1928 som er arkitektonisk inspirert av Indias Taj Mahal. Kunstmuseet “Milwaukee Art Museum” er nok et landemerke med unik arkitektur – der besøkende kan se verk av bl.a. Degas, Monet, Picasso og Miro.

I Milwaukee finnes også en dyrepark, en botanisk hage samt et Harley-Davidson Museum.

Byen har i tillegg flere årlige festivaler – bl.a. verdens største musikkfestival “Summerfest” som foregår i juni måned.

Nærmeste flyplass er  General Mitchell Internasjonale Flyplass, som  ligger 13 km sør for sentrum.