Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Palm Springs Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Palm Springs Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Palm Springs Lufthavn miniguide

Leiebil Palm Springs Lufthavn
Bilutleie Palm Springs Lufthavn

Palm Springs internasjonale Lufthavn (PSP) befinner seg 3 km øst for Palm Springs i USA. Det går buss mellom flyplassen og Palm Springs. De bilutleiefirmaene som betjener lufthavnen er Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Go, rentals, Hertz, Thrifty og National.

1,465,751 passasjerer besøkte Palm Springs Lufthavn i 2009. Fra flyplassen kan en reise til 16 ulike destinasjoner i USA som først og fremst befinnes seg på østkysten. Den betjenes av 9 ulike flyselskaper. Palm Springs Lufthavn ble i utgangspunktet bygd for det amerikanske luftforsvaret i 1939.

Palm Springs Lufthavn har et par restauranter og en bar/kaffe. Den har 4 ulike butikker, flere av disse selger sports- og fritidsutstur. Andre fasiliteter er trådløst internett, minibank, et utendørs lekeområde for barn samt et utendørs venteområde der en kan nyte det gode været som Palm Springs er velsignet med. Det finnes ingen hoteller på selve flyplassen, men flere like i nærheten.