Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sacramento

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sacramento inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sacramento miniguide

Leiebil Sacramento
Bilutleie Sacramento

Sacramento er hovedstad i den amerikanske delstaten California i USA. Byen ligger i Central Valley, og har et innbyggertall på ca. 460.000 (2007) – men regner man hele storbyområdet med, stiger tallet til rundt 1,4 millioner.

Sacramento ble grunnlagt i 1848, etter at det var funnet gull i området. Deretter var byen en lengre periode sentrum for det såkalte ”gullrushet” i California.

Den mest populære severdigheten er den gamle bydelen Old Sacramento, hvor de fleste gatene er belagt med brostein, og hvor 53 bevarte historiske bygninger fra 1860-årene utgjør et enhetlig arkitektonisk miljø. Her kan man også kjære med dampferje på Sacramento River.

Ellers er det en rekke museer og kulturinstitusjoner i Sacramento. Mest kjent – og mest besøkt – er det store Sacramento Convention Centre, som bl.a. rommer The Crocker Art Museum og et teater med 2.500 sitteplasser.

Flyplassen Sacramento Internasjonale Flyplass ligger 16 km nordvest for sentrum.