Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sacramento

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sacramento inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sacramento miniguide

Leiebil Sacramento

Bilutleie Sacramento

Sacramento er hovedstad i den amerikanske delstaten California i USA. Byen ligger i Central Valley, og har et innbyggertall på ca. 460.000 (2007) – men regner man hele storbyområdet med, stiger tallet til rundt 1,4 millioner.

Sacramento ble grunnlagt i 1848, etter at det var funnet gull i området. Deretter var byen en lengre periode sentrum for det såkalte ”gullrushet” i California.

Den mest populære severdigheten er den gamle bydelen Old Sacramento, hvor de fleste gatene er belagt med brostein, og hvor 53 bevarte historiske bygninger fra 1860-årene utgjør et enhetlig arkitektonisk miljø. Her kan man også kjære med dampferje på Sacramento River.

Ellers er det en rekke museer og kulturinstitusjoner i Sacramento. Mest kjent – og mest besøkt – er det store Sacramento Convention Centre, som bl.a. rommer The Crocker Art Museum og et teater med 2.500 sitteplasser.

Flyplassen Sacramento Internasjonale Flyplass ligger 16 km nordvest for sentrum.

Norsk bokmål