Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Santa Barbara

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Santa Barbara inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Santa Barbara miniguide

Leiebil Santa Barbara

Bilutleie Santa Barbara

Santa Barbara er en populær turistby med ca. 100.000 innbyggere i delstaten California i USA. Den ligger ved kysten i et område med Middelhavsklima – som derfor er kjent under navnet ”The American Riviera”.

Santa Barbara har flere interessante museer å vise fram – deriblant Santa Barbara Museum of Natural History og kunstmuseet Santa Barbara Museum of Art. Av de øvrige severdighetene må den vakre botaniske hagen og dyreparken Santa Barbara Zoo nevnes.

Ellers er det først og fremst klimaet og de mange rekreasjonstilbudene i og omkring byen som lokker turistene hit særlig gjelder de de flotte strendene, der East Beach er den mest populære. Også aktiviteter som surfing, paragliding, golf og kajakkpadling finnes det gode muligheter for her.

Av større evenementer er Santa Barbara International Film Festival mest kjent. Den går av stabelen hvert år i månedsskiftet januar/februar.

Flyplassen Santa Barbara Airport ligger 11 km vest for Santa Barbara sentrum.