Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Santa Barbara

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Santa Barbara inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Santa Barbara miniguide

Leiebil Santa Barbara
Bilutleie Santa Barbara

Santa Barbara er en populær turistby med ca. 100.000 innbyggere i delstaten California i USA. Den ligger ved kysten i et område med Middelhavsklima – som derfor er kjent under navnet ”The American Riviera”.

Santa Barbara har flere interessante museer å vise fram – deriblant Santa Barbara Museum of Natural History og kunstmuseet Santa Barbara Museum of Art. Av de øvrige severdighetene må den vakre botaniske hagen og dyreparken Santa Barbara Zoo nevnes.

Ellers er det først og fremst klimaet og de mange rekreasjonstilbudene i og omkring byen som lokker turistene hit særlig gjelder de de flotte strendene, der East Beach er den mest populære. Også aktiviteter som surfing, paragliding, golf og kajakkpadling finnes det gode muligheter for her.

Av større evenementer er Santa Barbara International Film Festival mest kjent. Den går av stabelen hvert år i månedsskiftet januar/februar.

Flyplassen Santa Barbara Airport ligger 11 km vest for Santa Barbara sentrum.