Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie St. Louis Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i St. Louis Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

St. Louis Lufthavn miniguide

Leiebil St. Louis Lufthavn
Bilutleie St. Louis Lufthavn

Lambert-St. Louis Internasjonale Flyplass (STL) ligger 21 km nordvest for St. Louis. Det går både buss og tog mellom flyplassen og St. Louis Lufthavn. De bilutleieselskapene som er representert på flyplassen er Alamo, Avis Budget, Hertz, Enterprise, Trifty og National.

14,431,471 passasjerer benyttet seg av St. Louis Lufthavn i 2008 som er den største i staten Missouri. Bortsett fra til Canada så går det kun nasjonale flyvninger fra St. Louis Lufthavn. Flyplassen har 2 terminaler som er tilknyttet hverandre med shuttle-buss.

St. Louis Lufthavn har et godt tilbud av kafeer, restauranter og barer. Det finnes noen butikker på flyplassen men ingen taxfree. Andre fasiliteter er trådløst internett, bank, postkontor, massasje og businessenter. Det er et godt utvalg av hoteller nær flyplassen, det nærmeste er St Louis Airport Marriott som også har et konferansesenter.