Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Maracaibo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Maracaibo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Maracaibo miniguide

Leiebil Maracaibo

Bilutleie Maracaibo

Maracaibo er en stor havneby med ca. 2 millioner innbyggere, som ligger ved innløpet til Maracaibo-sjøen nordvest i Venezuela.

Maracaibo-sjøen, som ikke er en innsjø, men en vid havbukt som er forbundet med Det karibiske hav via det 54 km lange Tablazo-stredet. Store oljeforekomster rundt sjøen har hatt en viktig betydning for hele Venezuelas økonomi, men har også ført til et relativt stort forurensningsproblem, som myndighetene de senere årene har arbeidet intenst for å få bukt med.

En av byens store attraksjoner er den 8,7 km lange broen over Maracaibo-sjøen. Den bærer det lange, offisielle navnet Puente General Rafael Urdenata, og er både et av Venezuelas mest imponerende byggverk og verdens største betongbro.

Ellers er vakre 1700-tallskirken Basilica de Nuestra Señora de Chiquinquire – populært kalt ”La Chinita” – et svært populært turistmål i Maracaibo.  En attraksjon av en helt annen art er den lokale musikkformen Gaita Zuliana, som spilles overalt i byen. Det er en blanding av afrikansk og venezuelansk folkemusikk.

Flyplassen Aeropuerto Internacional La Chinita ligger 15 km sørvest for Maracaibo.

Norsk bokmål