Leiebil Venezuela

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Venezuela

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Venezuela inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Venezuela miniguide

Leiebil Venezuela
Bilutleie Venezuela

Republikken Venezuela ligger i den nordlige delen av Sør-Amerika, og har 26,8 millioner innbyggere (2009). Landet har kystlinje mot Det karibiske hav i nord, Atlanterhavet i øst, Venezuelabukten og Maracaibo-sjøen.

Venezuela grenser ellers til landene Guyana i øst, Brasil i sør og Colombia i vest.

Landet har variert landskap – med Andesfjellene i nordvest, samt langs den karibiske kysten i nord. Høyeste punkt er Pico Bolivar, som ligger 5007 m.o.h. Ellers består landet stort sett av lavsletter og høysletter.  Høysletten i sørøstre del av Venezuela har også landets største turistattraksjon: Fossefallet Salto Angel – som er verdens høyeste (978 meter).

Venezuela har stort sett tropisk klima med varmt og fuktig vær store deler av året.

Hovedstaden Caracas ligger nord i landet – ca. 10 km fra Det karibiske hav. Caracas har 3,1 millioner innbyggere (2008), og er Venezuelas administrative, økonomiske og kulturelle sentrum.

Byen har mange museer og teatre, samt gode shoppingmuligheter.

Andre større byer i Venezuela er Maracaibo, Barquisimeto, Valencia og Maracay. Landet viktigste havnebyer er Maracaibo og Cabimas.

Øya Margarita ligger i Det karibiske hav, nordøst for Caracas, og er landets mest populære turistmål – med hvite sandstrender langs hele kysten. Her finnes også vakre slott, kirker, flott natur og et yrende uteliv med diskoteker og casinoer.

Venezuelas hovedflyplass er Simón Bolívar International Airport, som ligger 20 km utenfor sentrum av hovedstaden Caracas.

Prøv vår søkemotor og få overraskende laver priser oppgitt på leiebil i Venezuela. I motsetning til mange andre tilbydere vil du hos oss få fri kilometer inkludert i prisen.

Leiebil destinasjoner