Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sana’a

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sana’a inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sana’a miniguide

Leiebil Sana'a
Bilutleie Sana’a

Sana’a, som har litt over 1,7 millioner innbyggere, er hovedstaden i Yemen (Jemen). Den er mer enn 2.500 år gammel og en av verdens høyest beliggende hovedsteder (2.200 m.o.h.).

Sana’as fremste turistattraksjon er ”Gamlebyen”, som står på UNESCOs verdensarvliste. Her er det svært mange bevarte, gamle bygninger – noen av dem over 400 år gamle. Blant attraksjonene er også den gamle bymuren, med en høyde som varierer mellom 6 og 9 meter. En av byportene – Bab el Yemen – er hele 700 år gammel. Innenfor murene er det bl.a. over 100 moskeer og 12 gamle bad (såkalte hamamer).

Den kanskje aller mest populære severdigheten i Sana’a er den store moskeen al-Jami’ al-Kabir fra 600-tallet e. Kr. Et besøksmål av en helt annen art er det tradisjonsrike markedet Suq al-Milh.

Litt utenfor byen ligger Yemens hovedflyplass Sana’a Internasjonale Flyplass (El Rahaba airport).