Leiebil Yemen

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Yemen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Yemen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Yemen miniguide

Leiebil Yemen
Bilutleie Yemen

Yemen (Jemen) ligger helt sør på Den arabiske halvøy – og har felles grense med Saudi-Arabia i nord og Oman i øst. Ellers har landet en lang kystlinje mot Rødehavet i vest og Adenbukta i sør. Det bor 23,8 millioner mennesker i Yemen – de fleste i hovedstaden og i byer langs kysten. Korteste avstand tvers over Rødehavet fra Yemen til Djibouti i Afrika er ikke mer enn ca. 30 km.

Klimaet langs kysten i Yemen er svært varmt og fuktig. I  innlandet er det stort sett temperert med monsunregn i de vestlige fjellområdene – og ekstremt tørt og varmt i de nordlige og nordøstlige ørkenområdene.

Hovedstaden Sana’a ligger sentralt i den vestlige delen av landet – hele 2.200 m.o.h.  Den er også landets største by (ca. 2 mill. innb.). Den ble i 2004 kåret til arabisk kulturhovedstad, og den gamle bydelen – som er landets viktigste turistattraksjon – står også på UNESCOs verdensarvliste. Ikke lang fra hovedstaden ligger Yemens høyeste fjell, Jabel an-Nabi Shu’ayb (3.660 m.o.h.).

Yemen har ellers flere mindre historiske byer, som er populære turistmål – bl.a. Schibam og Zabid. Sikkerhetsforholdene for vestlige turister har av og til, pga. enkelte terrorangrep, vært et problem –  så man bør på forhånd oppdatere seg på situasjonen. Andre større byer i Yemen er havnebyene Aden (ca. 550.000 innb.) og al-Hudaydah (ca. 500.000 innb.). Ellers må den lille byen Mocha ved Rødehavet nevnes – den er nemlig mokka-kaffeens «hjemsted».

Hovedflyplassen i Yemen er Sana’a Internasjonale Flyplass – El Rehaba, litt utenfor hovedstaden.

Leiebil i Yemen har aldri vært billigere enn nå. Søkemotoren over sammenligner flere selskap og oppgir beste pris.

Leiebil destinasjoner