Leiebil Yemen

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Yemen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Yemen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Yemen miniguide

Leiebil Yemen

Bilutleie Yemen

Yemen (Jemen) ligger helt sør på Den arabiske halvøy – og har felles grense med Saudi-Arabia i nord og Oman i øst. Ellers har landet en lang kystlinje mot Rødehavet i vest og Adenbukta i sør. Det bor 23,8 millioner mennesker i Yemen – de fleste i hovedstaden og i byer langs kysten. Korteste avstand tvers over Rødehavet fra Yemen til Djibouti i Afrika er ikke mer enn ca. 30 km.

Klimaet langs kysten i Yemen er svært varmt og fuktig. I  innlandet er det stort sett temperert med monsunregn i de vestlige fjellområdene – og ekstremt tørt og varmt i de nordlige og nordøstlige ørkenområdene.

Hovedstaden Sana’a ligger sentralt i den vestlige delen av landet – hele 2.200 m.o.h.  Den er også landets største by (ca. 2 mill. innb.). Den ble i 2004 kåret til arabisk kulturhovedstad, og den gamle bydelen – som er landets viktigste turistattraksjon – står også på UNESCOs verdensarvliste. Ikke lang fra hovedstaden ligger Yemens høyeste fjell, Jabel an-Nabi Shu’ayb (3.660 m.o.h.).

Yemen har ellers flere mindre historiske byer, som er populære turistmål – bl.a. Schibam og Zabid. Sikkerhetsforholdene for vestlige turister har av og til, pga. enkelte terrorangrep, vært et problem –  så man bør på forhånd oppdatere seg på situasjonen. Andre større byer i Yemen er havnebyene Aden (ca. 550.000 innb.) og al-Hudaydah (ca. 500.000 innb.). Ellers må den lille byen Mocha ved Rødehavet nevnes – den er nemlig mokka-kaffeens «hjemsted».

Hovedflyplassen i Yemen er Sana’a Internasjonale Flyplass – El Rehaba, litt utenfor hovedstaden.

Leiebil i Yemen har aldri vært billigere enn nå. Søkemotoren over sammenligner flere selskap og oppgir beste pris.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål