Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Auxerre

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Auxerre inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Auxerre miniguide

Leiebil Auxerre

Bilutleie Auxerre

Auxerre er en by i Bourgogne-distriktet. Auxerre ligger ca. 150 kilometer sørøst for Paris, og 150 kilometer fra Dijon. Auxerre er hovedstad i departementet Yonne, og ligger ved elven med samme navn, Yonne. 37.000 innbyggere bor i Auxerre.

Auxerre ligger 15 kilometer fra det kjente vindistriktet Chablis, som er verdensberømt for sine klassiske tørre hvitvinene som egner seg til fisk og skalldyr. I byen er det en gotisk katedral Saint-Etienne d’Auxerre fra 1300-tallet. Den er kjent for sine store glassmalerier. Byen var romernes autessiodurum.  Blant byens severdigheter er det gamle klosteret St. Germain, som ikke lenger er i bruk, men som har flere freskoer. Byen er også kjent for sitt fotballag, AJ Auxerre, som holder til ved Stade de l´Abbé Deschamps. Nær byen bygges slottet Guédelon.

Nærmeste flyplass er Barberey flyplass i Troyes, 67 kilometer fra sentrum av Auxerre.

Norsk bokmål