Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Auxerre

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Auxerre inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Auxerre miniguide

Leiebil Auxerre
Bilutleie Auxerre

Auxerre er en by i Bourgogne-distriktet. Auxerre ligger ca. 150 kilometer sørøst for Paris, og 150 kilometer fra Dijon. Auxerre er hovedstad i departementet Yonne, og ligger ved elven med samme navn, Yonne. 37.000 innbyggere bor i Auxerre.

Auxerre ligger 15 kilometer fra det kjente vindistriktet Chablis, som er verdensberømt for sine klassiske tørre hvitvinene som egner seg til fisk og skalldyr. I byen er det en gotisk katedral Saint-Etienne d’Auxerre fra 1300-tallet. Den er kjent for sine store glassmalerier. Byen var romernes autessiodurum.  Blant byens severdigheter er det gamle klosteret St. Germain, som ikke lenger er i bruk, men som har flere freskoer. Byen er også kjent for sitt fotballag, AJ Auxerre, som holder til ved Stade de l´Abbé Deschamps. Nær byen bygges slottet Guédelon.

Nærmeste flyplass er Barberey flyplass i Troyes, 67 kilometer fra sentrum av Auxerre.