Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Jerez

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jerez inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jerez miniguide

Leiebil Jerez
Bilutleie Jerez

Jerez de la Frontera tilhører provinsen Cádiz som ligger i den sørvestlige delen av Spania. Byen ligger omtrent 15 km innover i landet, og det tar ca. 40 minutter å kjøre til provinshovedstaden Cádiz som ligger på en halvøy i Atlanterhavet. Det tar omtrent 2 timer å kjøre til grensen mellom Spania og Portugal, og innbyggertallet ligger på rundt 200 000 (2008).

Jerez de la Frontera er veldig kjent for å produsere sherry, og det påstås at denne vinen kun kan kalles sherry dersom den er produsert her. Det er muligheter for sherrysmaking i byen og hver sommer avholdes The International Exhibition of Noble Wines, som er en vinfestival. Området er også verdenskjent for å avle hester med spansk, arabisk og engelsk blod, og det arrangeres et hestemarked i mai. Alcázar er et maurisk fort fra 1000-tallet, mens Atalaya Watch Museum har den største klokkesamlingen i hele Europa.

Jerez Flyplass er en internasjonal flyplass som ligger ca. 8 km utenfor byen.