Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Buenos Aires Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Buenos Aires Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Buenos Aires Lufthavn miniguide

Leiebil Buenos Aires Lufthavn
Bilutleie Buenos Aires Lufthavn – Foto: © Luis Argerich

Aeropuerto Internacional de Ezeiza “Ministro Pistarini” (EZE) ligger 22 km sørøst for Buenos Aires. Flyplassen er oppkalt etter general Juan Pistarini men er først og fremst kjent som Ezeiza. Det er svært dårlig med offentlig transportmidler mellom flyplassen og Buenos Aires, så taxi er et godt alternativ. Det fins fire bilutleiefirma på flyplassen som ligger like ved adgangsområdet i terminal A, det er Alamo, Avis, Hertz og Localiza.

I 2008 besøkte 8,012,794 passasjerer Buenos Aires Ezeiza Lufthavn. Den betjener kun internasjonale flyvninger, mens flyplassen Jorge Newberry som ligger like nord for sentrum av Buenos Aires, betjener de nasjonale. Den er hovedbase for det nasjonale selskapet Aerolíneas Argentinas. Fra Buenos Aires Ezeiza Lufthavn kan en reise direkte til flere byer i Europa og USA samt til Sydney og til Cape Town og Johannesburg. Alle passasjerer som skal fly fra Ezeiza må betale en skatt på 29 dollar ved innsjekking.

Det er et greit tilbud av kafeer, restauranter, barer og butikker på Buenos Aires Ezeiza Lufthavn. Det fins taxfree både ved avgang og ankomst. Andre fasiliteter er minibank, apotek og legesenter. De nærmeste hotellene ligger i Buenos Aires..