Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sydney

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sydney inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sydney miniguide

Leiebil Sydney

Bilutleie Sydney

Sydney er den største byen i Australia – og også den eldste (grunnlagt i 1788). Den er dessuten hovedstad i delstaten New South Wales. Byen er, både på grunn av størrelsen (over 4 millioner innbyggere) og på grunn av mangfoldet av tilbud, en kraftig turistmagnet. Hele 70 % av alle turister i Australia besøker Sydney.

Byen har selvsagt alt det man kan forvente av en metropol av denne størrelsen. Når det gjelder spesielle enkelt-attraksjoner, inntar imidlertid Operahuset en særstilling. Med sin seilformede arkitektur, og den sentrale plasseringen i havneområdet, er bygningen – som er tegnet av den danske arkitekten Jørn Utzon – et av det 20. århundrets mest berømte byggverk. Operaen i Sydney står da også på UNESCOs  verdensarvliste. Andre populære severdigheter er broen Sydney Harbour Bridge, det 305 meter høye Sydney Tower og det imponerende parkanlegget Sydney Botanic Gardens. Sydneys «skyline» er ellers dominert av moderne skyskrapere.

Sydney er også kjent for sine mange eksepsjonelt flotte badestrender. Den mest berømte av dem er Bondi Beach – der mange filmer, TV-serier og musikkvideoer er spilt inn.

Australias største flyplass – Kingsford Smith Internasjonale Flyplass – ligger 9 kilometer sør for Sydney sentrum.

Sydney er en av våre mest populære destinasjoner for leie av bil. Vår unike søkemotor gir det et bredt utvalg av leiebiler til billige priser ettersom prisene hentes fra flere selskap.

Norsk bokmål