Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sydney

Leiebil er uten tvil den beste måten å utforske et reisemål på. Selv om mange reisealternativer kan være tilgjengelige, gir leiebiltjenester deg sjansen til å gjøre ting i ditt eget tempo. I stedet for å vente på tog eller busstjeneste, kan du enkelt komme deg rundt på destinasjonen uten problemer. I tillegg sparer du penger på transport og kan nyte privatlivet ditt når du utforsker området. Denne artikkelen handler om hvordan du kan bruke denne tjenesten i Sydney.

En Sydney-guide

Leiebil Sydney
Bilutleie Sydney

Sydney er hovedstaden i New South Wales i Australia. Det er en av de største byene i landet, med en befolkning på 5,23 millioner mennesker, ifølge folketellingstall for 2018. Byen strekker seg utover 12 368 kvadratkilometer, og de beste månedene å reise dit er mellom september og november. Du kan også besøke byen mellom mars og mai når temperaturen er behagelig og turisttrafikken håndterbar. Dessuten kan du spare penger på utgifter til flyreiser i løpet av disse sesongene. Siden Australia ligger på den sørlige halvkule, opplever Sydney det varmeste været og den høyeste turisttrafikken mellom desember og februar. 

Sydney er en avslappet by ved kysten, og har noen av de beste surfestedene, landemerkene og aktivitetene på den sørlige halvkule. Hvis du lengter etter et liv ved sjøen for å slappe av etter en lang periode med arbeid, gir dette australske reisemålet det beste og mye mer. Operahuset lar deg se på forestillinger på det seilbåtdesignede havnefront-landemerket. Du kan også besøke andre magiske landemerker som The Rocks, Darling Harbour eller de snødekte fjellene. Med en kombinasjon av både lokal og britisk livsstil, er den livlige byen det første stoppet for førstegangsbesøkende 

  • Sydney Harbour Bridge 
  • Operahuset i Sydney 

Når du lander i byen, har du muligheten til å utforske andre byer og småsteder i nærheten. Du kan besøke både det indre Sydney, østlige Sydney, sørlige Sydney, eller kjøre til sørkysten. Dessuten er byen kjent for sine magiske landemerker som Darling Harbour, Circular Quay, Manly Beach og Royal Botanic Garden. Hvis du planlegger å besøke den australske byen på din neste reise, er den beste måten å utforske den på med leiebil. Ulike tjenesteleverandører tilbyr bilutleie for å ta deg til praktisk talt ethvert reisemål i og utenfor byen. 

Sydney er en av de mest besøkte destinasjonene i Australia og Stillehavet. Ifølge Sydney Tourism Statistics 2019 registrerte byen 21,9 milliarder dollar i totalt forbruk fra personer innenlands og internasjonale turister i mars 2019. I samme periode registrerte Sydney 31 millioner netter tilbrakt av besøkende, og hver turist oppholdt seg der i gjennomsnittlig 2,7 netter. Disse tallene vitner om de fantastiske tingene Sydney har å by på. Innbyggere i Sydney er vennlige mennesker og tar imot turister og mennesker fra hele kloden. Faktisk er byen svært mangfoldig og et arnested for musikk, mat, religion og kunst. 

Utforsk med leiebilen din

Når du har fått en leiebil fra en av de pålitelige leverandørene, kan du utforske praktisk talt alle deler av Sydney. Det anbefales å leie bil hvis du planlegger å besøke forskjellige byer eller attraksjoner i Australia. Noen steder er det ikke buss- og togterminaler, og det er derfor du trenger en bil som tar deg direkte til stedet du måtte ønske. For eksempel – hvis du velger en dagstur utenfor Sydney-byen, er det å leie en bil det mest aktuelle alternativet. Interessante steder å besøke inkluderer Lord Howe Island, Sydney West, Outback NSW og mange flere. 

I Sydney er mangfold viktig, og det finnes et bredt utvalg av hoteller og restauranter som passer alle besøkende. Uansett hvor du kommer fra kan du finne mat som faller i smak. Høystandard-hotell i Sydney er rangert etter klasse og brukerrangering levert av TripAdvisor. Populære restauranter inkluderer Amora Hotel Jamison Sydney som er et femstjerners hotell i 11 Jamison Street. Med en 4,5-stjerners totalvurdering og mer enn ti tusen anmeldelser fra besøkende, kan hotellet skilte med de beste fasilitetene, inkludert et forretningssenter, bassenger, gratis Wi-Fi, restauranter med spennende retter og mye mer. 

Et annet hotell å nevne er Intercontinental Sydney, som ligger i 117 Macquarie Street. Hotellet har mer enn fem tusen kundevurderinger og en samlet gjestevurdering på 4,5. Her tilbys gratis Wi-Fi, restauranter, bassenger og et forretningssenter. Andre topprangerte hoteller i Sydney inkluderer Four Seasons og Park Hyatt, som begge tilbyr toppfasiliteter akkurat som de to foregående. Maten er ganske spennende ettersom hotellene har topprestauranter med fokus på internasjonale retter for kinesiske, greske og italienske besøkende. Å finne mat som er 100 % australsk er en utfordring ettersom matindustrien påvirkes av fremmede kulturer. 

Sydney Harbour Bridge: Dette ikoniske landemerket ligger ved siden av operahuset. Lokalbefolkningen kaller det «Coathanger» – en ruvende sammensetning av de største stålbuebroene i verden. For den beste opplevelsen bør du registrere deg for en broklatring! Det gir den beste utsikten over det turkise vannet, og du kan ta fantastiske bilder av fergeleiene. Broen har design som en seilbåtog er laget av den danske arkitekten Jorn Utzon. Den leveres med fantastisk akustikk generert av over en million fliser i taket blant annet. 

Flyplasser

Lufthavnen i Sydney ligger like ved Botany Bay, Mascot. Det er forskjellige måter å få tilgang til flyplassen på, inkludert bil, buss eller tog. Flyplassen tar mer enn 40 millioner passasjerer hvert år, noe som gjør det til den travleste flyplassen i Australia. Dessuten ligger Sydney CBD bare 9 km eller noen få minutters kjøretur fra flyplassen. Mer enn 35 flyselskaper bruker Sydney lufthavn hver dag, da den kobler byen til forskjellige destinasjoner over hele verden. International Terminal (T1) avtaler kun internasjonale flyreiser. Dobbeltsjekk alle billettene for flynummer før du reiser. 

Enten du velger å reise som privatperson eller som gruppe, vil du få en passende leiebil som passer dine behov. Du kan velge en elegant luksus-sedan eller en romslig varebil for familie- eller gruppereiser. Ta kontakt med billeverandøren din om deres kostnader og retningslinjer for drivstoff. Det anbefales også å sammenligne kvalitet og priser på tjenestene som tilbys. Totalt sett er bilutleiefirmaer lett tilgjengelige på flyplassen, og du finner garantert et selskap som tilfredsstiller dine behov og ditt budsjett! 

Utleiefirmaer tilgjengelig på flyplassen i Sydney inkluderer Avis Car Rental, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz og Thrifty. Hvert selskap har sine kontorer på strategiske steder på flyplassen, så vel som kontaktinformasjon som du kan bruke til å bestille tjenester. Når du har fått en bil, kan du enkelt bevege deg rundt i Sydney og besøke de foretrukne destinasjonene i og utenfor byen. Med dette reisealternativet vil du spare tid og penger du ellers kan bruke på tog og buss. 

Trafikk

Trafikken i Sydney pleide å være mer problematisk, og ble ofte betraktet som den verste i Australia – spesielt i begynnelsen av 2000-tallet. Men med bygging av nye motorveier er daglig pendling i byen blitt håndterbart. Westlink M7 er en av de urbane motorveiene i Sydney og knytter sammen tre andre motorveier. Derfor kan du bevege deg enkelt, og siden du har en leiebil, kan du lage en personlig plan for å unngå forsinkelser og trafikkork. 

Veiforholdene er supre. Værforholdene kan imidlertid ha litt innflytelse på motorveiene, så det er viktig å få væroppdateringer før du reiser. Dessuten kan du kjenne snarveiene og spare på drivstoff og tid mens du utforsker byen ved hjelp av en guide. Når det gjelder fartsgrenser, må du få informasjon om dette før du drar ut på veien. Dette for å unngå konflikt med trafikk-myndighetene. Det beste er å forstå loven i landet slik at du forblir kompatibel under oppholdet. 

Parkeringsmuligheter er en annen sak. En travel flyplass betyr at det kan være vanskelig å finne parkering på flyplassen. Dette er imidlertid egentlig ikke tilfelle, da flyplassen tilbyr forskjellige parkeringsmuligheter. For eksempel kan reisende parkere på parkeringsplasser ved flyplassen. Dette lar deg være i nærheten av terminalene, slik at du ikke blir forsinket. Disse parkeringsplassene er imidlertid de dyreste. Du må også finne informasjon om flyplassens transporttjenester. Internasjonale reisende kan bruke P7-parkering på flyplassen, mens andre parkeringsplasser som P1, P2 og P3 er ment for innenlandske terminaler.