Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Buenos Aires

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Buenos Aires inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Buenos Aires miniguide

Leiebil Buenos Aires
Bilutleie Buenos Aires

Buenos Aires er hovedstaden i Argentina og innbyggertallet innenfor bygrensene ble i 2001 målt til 2 776 100. Antallet blir nærmest firedoblet om man tar med byens forsteder og måler da omtrent 11, 5 milloner (2002). Buenos Aires befinner seg nær østkysten av det latin-amerikanske kontinentet og på vestbredden av elva Rio de la Plata.

Den spanske kolonitiden fra 1516 til 1816 satte sitt preg på Argentina og Buenos Aires, og kulturinteresserte kan søke informasjon i en av byens utallige museer. Andre populære attraksjoner er den kjente bygningen og regjeringshuset Casa Rosada hvor Evita holdt taler fra den berømte balkongen. Buenos Aires regnes som verdens tangohovedstad og det avholdes tangofestivaler hvert år.

J. Newbery Aeropark Airport, Comandante Espora Aero Station Airport og Ezeiza Ministro Pistarini Internasjonale Flyplass er Buenos Aires’ tre flyplasser og alle har utenlandsflygninger. Likevel er det kun Ezeiza, 34 km utenfor byen, som har flygninger til Europa og Nord-Amerika.