Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cordoba

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cordoba inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cordoba miniguide

Leiebil Cordoba
Bilutleie Cordoba

Córdoba er Argentinas nest største by og hovedstaden i provinsen med samme navn. I 2007 ble innbyggertallet målt til over 1 400 000. Byen befinner seg midt i Argentina, litt lenger nord enn sør, og hviler ved foten av fjellet Sierras de Córdoba. Byen ble grunnlagt i 1573 av de spanske kolonistene og oppkalt etter Córdoba i Spania.

Córdoba er nesten 500 år gammel og var den gang en av de viktigste byene for de spanske kolonistene. Det står ennå mange bygninger fra den spanske kolonitiden, blant annet universitetet Universidad Nacional de Córdoba som ble grunnlagt i 1613. Universitetet befinner seg i området som i Córdoba kalles Manzana Jesuítica, og her ligger det også flere andre bygninger fra 1600-tallet. I 2000 ble området ført opp på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Flyplassens offisielle navn er er Aeropuerto Internacional de Cordoba «Ingeniero Aeronáutico Ambrosio L.V. Taravella”, men kalles gjerne bare Pajas Blancas Internasjonale Flyplass. Flyplassens beliggenhet er 9 km utenfor bykjernen.