Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mendoza

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mendoza inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mendoza miniguide

Leiebil Mendoza
Bilutleie Mendoza

Mendoza er hovedstaden i provinsen Mendoza som grenser til Chile i vest. Byen ligger nær den vestlige grensen, i den nordlige delen av Argentina. Mendoza ble grunnlagt av spanjolene i 1561. I 2001 ble innbyggertallet i byen målt til noe over 110 000, men tallet stiger til nesten 880 000 hvis man regner med de omkringliggende områdene (2006).

Mendoza frister med både friluftsaktiviteter og kultur, og i 2008 ble Mendoza ført opp på National Geographics liste over verdens 10 mest historiske byer. Det er mange museer i byen og flere er viet til Mendozas historie, blant annet Museo del Área Fundacional. Mendoza er kjent for å være et oliven- og vindistrikt og det arrangeres forskjellige omvisninger og vinsmaking på omkringliggende vingårder. I mars arrangeres festivalen Fiesta Nacional de la Vendimia som er tilegnet druehøstingen, og det nasjonale vinmuseet Museo Nacional del Vino bør besøkes.

Governor Fransisco Gabrielli Internasjonale Flyplass er også kjent som El Plumerillo Internasjonale Flyplass. Flyplassen ligger 8 km utenfor Mendoza.