Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Neuquen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Neuquen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Neuquen miniguide

Leiebil Neuquen
Bilutleie Neuquen

Neuquén tilhører provinsen Neuquén som ligger helt vest i Argentina, omtrent midt mellom nord og sør. Byen ligger mot vest i provinsen, like ved der elvene Limay og Neuquén møtes. Fra dette punktet samles elvene til den større elven Río Negro. Neuquén er den største byen i regionen Patagonia, og i 2006 ble innbyggertallet målt til over 240 000.

Neuquén byr på mye historie og moderne kultur. Området som kalles High Valley er utrolig frodig og det dyrkes og eksporteres flere tonn frukt. Rundt byen er det mange innsjøer og badesteder som trekker besøkende, i tillegg til vingårder. Mange museer er tilegnet historie, blant annet Paraje Confluencia Center som viser byens historie. I området hvor Neuquén befinner seg, har det blitt funnet mange dinosaurfossiler som man kan se på Carmen Funes Museum.

Presidente Péron Airport er byens nærmeste flyplass og befinner seg 8 km utenfor sentrum. Det tilbys flyvninger innad i landet, blant annet til hovedstaden Buenos Aires.