Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Alice Springs

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Alice Springs inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Alice Springs miniguide

Leiebil Alice Springs
Bilutleie Alice Springs

Alice Springs (26.500 innbyggere i 2006) ligger i Northern Territory (Nord-territoriet), og er den nest største byen i delstaten etter Darwin. Alice Springs kalles ofte for inngangsporten til «det australske outback» – i og med at den er en av landets mest isolerte byer. Nærmeste by i nord er  Darwin med en avstand på ca.150 mil, og byen Adelaide i sør ligger 153 mil unna.

Alice Springs ligger 576 m.o.h., og området har et tørt klima. Omkring byen finnes flere ulike ørkener. Byen har både vestlig og aboriginsk påvirkning, og i sentrum finnes en rekke kunstgallerier med aboriginske kunstverk.

Andre severdigheter og attraksjoner i Alice Springs er: Den botaniske hage, Museum of Central Australia – med fossiler, meteoritter og mineraler og Alice Springs Reptile Center – med den største samlingen av krypdyr i Nord-territoriet. Her finnes over 100 reptiler – deriblant pytonslanger.

En annen attraksjon i byen er Alice Springs Desert Park – et stort parkanlegg med dyr og planter fra ulike ørkenmiljøer.

Byen arrangerer årlige evenementer og festivaler, bl.a. «Camel Cup» – et kamelløp som foregår på den lokale veddeløpsbanen, musikkfestivalen «Bass in the Dust» og ørkenfestivalen «Alice Desert Festival».

Nærmeste flyplass er Alice Springs Airport, som ligger 14 km sør for sentrum. Flyplassen har daglige innenriksflyvninger til de større byene i Australia.