Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Alice Springs

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Alice Springs inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Alice Springs miniguide

Leiebil Alice Springs

Bilutleie Alice Springs

Alice Springs (26.500 innbyggere i 2006) ligger i Northern Territory (Nord-territoriet), og er den nest største byen i delstaten etter Darwin. Alice Springs kalles ofte for inngangsporten til «det australske outback» – i og med at den er en av landets mest isolerte byer. Nærmeste by i nord er  Darwin med en avstand på ca.150 mil, og byen Adelaide i sør ligger 153 mil unna.

Alice Springs ligger 576 m.o.h., og området har et tørt klima. Omkring byen finnes flere ulike ørkener. Byen har både vestlig og aboriginsk påvirkning, og i sentrum finnes en rekke kunstgallerier med aboriginske kunstverk.

Andre severdigheter og attraksjoner i Alice Springs er: Den botaniske hage, Museum of Central Australia – med fossiler, meteoritter og mineraler og Alice Springs Reptile Center – med den største samlingen av krypdyr i Nord-territoriet. Her finnes over 100 reptiler – deriblant pytonslanger.

En annen attraksjon i byen er Alice Springs Desert Park – et stort parkanlegg med dyr og planter fra ulike ørkenmiljøer.

Byen arrangerer årlige evenementer og festivaler, bl.a. «Camel Cup» – et kamelløp som foregår på den lokale veddeløpsbanen, musikkfestivalen «Bass in the Dust» og ørkenfestivalen «Alice Desert Festival».

Nærmeste flyplass er Alice Springs Airport, som ligger 14 km sør for sentrum. Flyplassen har daglige innenriksflyvninger til de større byene i Australia.

Norsk bokmål