Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sydney Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sydney Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sydney Lufthavn miniguide

Townsville

Bilutleie Sydney Lufthavn

Sydney Airport (SYD), også kjent som Kingsford Smith Airport, ligger 8 km fra Sydney i bydelen Mascot. Lufthavnen kan skryte av flere internasjonale priser fra både Condé Nast og Skytrax. Det er gode bussforbindelser og en ny jernbaneforbindelse mellom lufthavnen og Sydney fra går hvert tiende minutt. Seks ulike leiebilfirmaer finnes på flyplassen.

Flyplassen er en av de eldste i verden med en historie som strekker seg helt tilbake til 1919. I 2008 var over 32,9 millioner passasjerer innom flyplassen. Flyselskapene Qantas, Jetstar og Virgin Blue har hovedsete her. Flyplassen har tre terminaler, den internasjonale er separert fra de to andre med en rullebane. Ruten mellom Sydney og Melbourne er den mest trafikkerte i hele verden. De mest populære internasjonale destinasjonene er Auckland, Singapore og Hong Kong.

Flyplassen har et svært godt utvalg av restauranter og butikker. I løpet av 2010 skal den internasjonale terminalen oppgraderes, spesielt skal shoppingfasilitetene forbedres. Det er trådløst internett på hele flyplassen.

Norsk bokmål