Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hobart

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hobart inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hobart miniguide

Leiebil Hobart
Bilutleie Hobart

Hobart ligger ikke på selve det australske kontinentet, men på øya Tasmania (68.401 km2) – 240 km sør for delstaten South Australia. Hobart har ca. 220.000 innbyggere og er hovestad på Tasmania, som også utgjør en egen delstat i Australia.

Byen – som ble grunnlagt i 1803 – har en flott beliggenhet på begge sider av elva Derwent River. Når man ser Hobart fra sjøen, er det fjellet Mount Wellington (1.271 m.o.h.) som dominerer synsfeltet. Ellers strekker den vakre dalen Derwent Valley seg innover på øya – og langs kysten både øst og vest for Hobert er det lange strekninger med sandstrender – bl.a. den populære Sandy Beach.

Hobart har maritimt kystklima. Den høyeste temperaturen som er målt, er på + 40,8 grader C (4. januar 1976) – og den laveste er – 2,8 grader C (25. juni 1972).

Byen er kjent for sine mange festivaler og evenementer – bl.a. den verdensberømte Sydney-Hobart Regatta for havseilere, som arrangeres hvert år, og som har startpunkt i Hobart 2. juledag, og hvor Sydney er målet. Ellers må det ukentlige, svært populære markedet på Salamanca Place i sentrum av Hobart nevnes.

Flyplassen Hobart Internasjonale Flyplass ligger 17 km utenfor sentrum.