Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Melbourne Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Melbourne Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Melbourne Lufthavn miniguide

Melbourne Lufthavn
Bilutleie Melbourne Lufthavn

Melbourne lufthavn (MEL) ligger ca 23 km nord vest for Melbourne City. Det tar circa 25 minutter å kjøre mellom Melbourne city og flyplassen. Det er Australias nest største flyplass etter Sydney. I 2003 fikk flyplassen den anerkjente International Air Transport Association`s (IATA) Eagle Award for beste service. Seks ulike internasjonale leiebilfirmaer tilbyr bilutleie inklusive Avis, Budget og Hertz. Flybussen Skybus kjører til og fra Melbourne city hvert tiende minutt.

Fra juni 2007 til juni 2008 besøkte 24,26 millioner passasjerer flyplassen. Hele 41 prosent besøkte flyplassen på grunn av ferie. Fra Melbourne kan en fly til de fleste store internasjonale destinasjoner uten å mellomlande på en annen flyplass i Australia. Qantas og Virgin Blue har flyplassen som sin hovedbase.

Flyplassen har et godt utvalg av restauranter og kafeer med mat fra ulike verdensdeler. FIRST Tax and Duty free har fire butikker på den internasjonale terminal to og tilbyr prisgaranti. Hotellet Hilton Melbourne Airport er tilknyttet den internasjonale terminalen med en overbygget gang.