Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Melbourne

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Melbourne inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Melbourne miniguide

Leiebil Melbourne

Bilutleie Melbourne

Melbourne ligger på Australias sørøstkyst, i delstaten Victoria, og er landets nest største by  –  med 3.8 millioner innbyggere (2006). Byen har mye viktig industi- og finansvirksomhet, samt landets største havn. I perioden 1901-1927 var Melbourne Australias hovedstad, men ble så avløst av Canberra.

Storbyen har verdens største trikkenettverk og hele 7 universiteter. Byen er også kjent for å være Australias kulturelle hovedstad – spesielt innen film, kunst og design. Også når det gjelder ulike former for sport, er Melbourne berømt. Byen er bl.a. fast arrangør av den internasjonale tennis-turneringen Australian Open – og cricket, som er en svært populær idrettsgren i landet, har sin «storstue» på Melbourne Cricket Ground. Stedet har plass til nesten 100.000 tilskuere.

Som andre storbyer i verden har Melbourne også utallige kunstgallerier og museer, samt gode shoppingmuligheter og et variert utelivstilbud. Byen har dessuten flere flotte parker, og innenfor storbyen kan man i en del kvarterer oppleve en særegen «småby»-intimitet.

Melbourne Internasjonale Flyplass ligger 23 km nord for sentrum – ved drabantbyen Tullamarine.

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie ved Melbourne Internasjonale Flyplass, men også ved flere steder i sentrum av Melbourne. Søkemotoren over gir deg et bredt utvalg av leiebiler i Melbourne til billige priser.

Norsk bokmål