Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Newcastle

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Newcastle inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Newcastle miniguide

Leiebil Newcastle
Bilutleie Newcastle

Newcastle, som er den nest største byen i delstaten New South Wales, har ca. 290.000 innbyggere (over 500.000 om forstedene regnes med). Den ligger ved utløpet av Hunton River – ca. 160 km. nord for Sydney.

Byen, som ligger i et kullgruvedistrikt, ble grunnlagt tidlig på 1800-tallet – og oppkalt etter Newcastle i Storbritannia, som da var en av de største kull-havnene i Europa. I dag er Newcastle i Australia regnet som verdens største havn for kull-eksport.

Newcastle er ellers kjent som en aktiv teaterby. Det finnes et stort mangfold av mindre teaterscener i byen med ulike spesialiteter – i tillegg til at Australias eldste teater, Victoria Theater, ligger her (i Perkins Street). Og som i så mange andre australske byer, arrangeres det hvert år en rekke forskjellige festivaler. Noen av de største er landbruksfestivalen Newcastle Regional Show (som også inkluderer heste-oppvisninger, speedway-race og et gedigent fyrverkeri), folkelivsarrangementet Mattara Festival, Newcastle Jazz Festival og media- og kunstfestivalen «This Is Not Art».

Newcastle er dessuten berømt for sine lange, innbydende badestrender, som man finner både nord og sør for sentrum.

Flyplassen Newcastle Airport ligger 15 km nord for byen.