Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Perth

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Perth inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Perth miniguide

Leiebil Perth
Bilutleie Perth

Perth, som er hovedstaden i delstaten Western Australia, er – med sine 1.65 millioner innbyggere (2009) – Australias 4. største by. Den ble grunnlagt i 1869 ved bredden av Swan River – i et den gangen svært isolert område av Australia. Den nærmeste av de øvrige australske storbyene- Adelaide – ligger hele 2000 km unna. Perths havneby ligger i forstaden Fremantle.

Blant byens mange severdigheter kan følgende nevnes: Kings Park (som er et stort parkområde på en høyde med utsikt over byen) og dyreparken Perth Zoo (litt sør for sentrum).

Ellers er øya Hereisson Island i Swan River et populært utfluktsmål, der man kan oppleve frittgående kenguruer. 18 km utenfor Perths havneby Fremantle ligger ei annen øy, som mange besøker når de er i Perth: Rottnes Island. Den er «bebodd» av det lille, sjeldne pungdyret «Quokka» – og var tidligere en britisk straffekoloni.

Perth har også flere fine sandstrender nær sentrum – bl.a. den populære City Beach.

Den internasjonale flyplassen Perth Airport ligger litt sørøst for bydelen Guildford.

Bestill en leiebil i Perth i dag. Jo tidligere du er ute med bestillingen, jo billigere blir det i de fleste tilfeller. Velg hvor i Perth du ønsker å leie bil i søkemotoren og trykk «Søk». Velg ønsket bil og skriv inn dine kredittkortdetaljer.