Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Perth

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Perth inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Perth miniguide

Leiebil Perth

Bilutleie Perth

Perth, som er hovedstaden i delstaten Western Australia, er – med sine 1.65 millioner innbyggere (2009) – Australias 4. største by. Den ble grunnlagt i 1869 ved bredden av Swan River – i et den gangen svært isolert område av Australia. Den nærmeste av de øvrige australske storbyene- Adelaide – ligger hele 2000 km unna. Perths havneby ligger i forstaden Fremantle.

Blant byens mange severdigheter kan følgende nevnes: Kings Park (som er et stort parkområde på en høyde med utsikt over byen) og dyreparken Perth Zoo (litt sør for sentrum).

Ellers er øya Hereisson Island i Swan River et populært utfluktsmål, der man kan oppleve frittgående kenguruer. 18 km utenfor Perths havneby Fremantle ligger ei annen øy, som mange besøker når de er i Perth: Rottnes Island. Den er «bebodd» av det lille, sjeldne pungdyret «Quokka» – og var tidligere en britisk straffekoloni.

Perth har også flere fine sandstrender nær sentrum – bl.a. den populære City Beach.

Den internasjonale flyplassen Perth Airport ligger litt sørøst for bydelen Guildford.

Bestill en leiebil i Perth i dag. Jo tidligere du er ute med bestillingen, jo billigere blir det i de fleste tilfeller. Velg hvor i Perth du ønsker å leie bil i søkemotoren og trykk «Søk». Velg ønsket bil og skriv inn dine kredittkortdetaljer.

Norsk bokmål