Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Perth Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Perth Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Perth Lufthavn miniguide

Leiebil Perth Lufthavn
Bilutleie Perth Lufthavn – Foto: © Planegeezer

Perth lufthavn (PER) har separate terminale for internasjonale flyvinger (terminal 1) og innenlandsflyvninger (terminal 2 og 3). Terminal 1 ligger 17 km fra byen Perth, mens de to innenlandsterminalene ligger 12 km fra byen. Det er 11 km mellom terminalene, og en egen buss sørger for transport. Blant transportmulighetene til og fra flyplassen er buss og taxi. Seks ulike firmaer tilbyr bilutleie.

Perth lufthavn er den fjerde største i Australia. Veksten er stor, i første halvdel av 2007 var dne på 13, prosent. Fra juni 2008 til juni 2009 var 9,735,117 passasjerer innom flyplassen. De travleste internasjonale destinasjonene er Singapore, Dubai og Ngurah Rai.

Flyplassen skal nå oppgraders for å kunne ta imot flere passaskerer. Den internasjonale terminalen har taxfree og seks ulike spisesteder. Trådløst internett finnes på hele terminal 3 og på avreiseområdet på terminal 1. Det finnes flere hoteller i nærheten, det nærmets er Comfort Inn Bell Eyre under to km fra terminal 1.