Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kortrijk

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kortrijk inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kortrijk miniguide

Leiebil Kortrijk
Bilutleie Kortrijk

Kortrijk er en by i provinsen Vest-Flandern og ligger nesten helt vest i Belgia. I 2008 lå innbyggertallet på litt under 74 000. Kortrijk befinner seg like ved grensen til Frankrike, og den franske byen Lille ligger 25 km sørvest for byen. Kortrijk ligger langs med elven Leie, som er en bielv til elven Schelde.

Kortrijk fikk byrett i 1189 og det står i dag mange gamle bygninger i byen som ennå er i bruk, blant annet det gotiske rådhuset fra 1400- og 1500-tallet. De eldste gjenværende restene av forsvarsverkene som stod rundt byen på 1100-tallet, er Broeltorens. Dette er to tårn som troner på hver sin side av en bro over elven Leie. Kortrijk tiltrekker mange turister på grunn av byens middelalderpreg, vakre parker og historiske severdigheter.

Kortrijk-Wevelgem Internasjonale Flyplass er forbeholdt forretningsreisende. Andre passasjerer kan reise til enten Brussels Internasjonale Flyplass som ligger omtrent en time unna, eller til Lille Lesquin Internasjonale Flyplass i Frankrike, 25 km fra Kortrijk.