Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Namur

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Namur inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Namur miniguide

Leiebil Namur

Bilutleie Namur

Byen Namur er hovedstaden i provinsen Namur og i 2008 lå innbyggertallet på over 106 000 innenfor bygrensene. Byen ligger i den sørøstlige delen av Belgia, like ved stedet hvor elven Sabre møter den store elven Meuse. Namur befinner seg omtrent 65 km sørøst for landets hovedstad Brussel.

Som mange andre belgiske byer, strekker Namurs historie seg langt tilbake i tiden. Selv om området har vært bebodd siden før romertiden, ble byen Namur først opprettet på 900-tallet. Byen vokste rundt et festningsanlegg eller citadell som står den dag i dag og er Namurs mest berømte severdighet. Historiske bygninger er en stor del av bybildet, og en av de mest besøkte attraksjonene er Arkeologisk Museum. Dette museet huses i en bemerkelsesverdig, gammel kjøtthall fra 1500-tallet.

Namur-Suarlée Airport ligger i Namur, men tilbyr ikke ruteflyvninger. For passasjerer som ønsker å fly til Namur, er det mulig å lande på Charlerois flyplass Charleroi/ Gosselies Airport som ligger omtrent 30 km vest for Namur.

Norsk bokmål