Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Verviers

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Verviers inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Verviers miniguide

Leiebil Verviers
Bilutleie Verviers

Verviers er en by i provinsen Liège, helt øst i Belgia. Provinsen grenser til Tyskland, og Verviers ligger mellom byen Liège og tyskergrensen. I 2008 bodde det om lag 53 000 innbyggere i byen og området er det nest største i provinsen. Verviers befinner seg ved elven Vesdre, og byen kalles ”vannets hovedstad”.

Det er mange grunner til at Verviers har fått kallenavnet ”vannets hovedstad” og en av de ligger i byens historie. For flere hundre år siden begynte innbyggerne å selge sitt enestående ull på markeder, og ullen hadde fått sin spesielle form på grunn av vannet fra elven Vedre. Torget er utsmykket med fontenen Fontaine Secrète, som ligger på bakkenivå og skyter opp vannstråler i lys av 84 spotlight. I tillegg byr Verviers på et stort loppemarked i påsketider.

Det ligger flere små flyplasser i nærheten av Verviers, men den største er Liège Airport. Dette er den tredje største flyplassen i Belgia og ligger omtrent 40 km unna.