Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Brasilia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brasilia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brasilia miniguide

Brasilia
Bilutleie Brasilia

Brasilia er hovedstaden i Brasil som grenser til Atlanterhavet i øst. Hovedstaden befinner seg i et savanneområde midt i landet, og kystbyen Rio de Janeiro ligger nesten 1000 km sørvest for hovedstaden. Brasilia ble bygd på slutten av 1950-tallet og er kjent for den moderne arkitekturen. I 2008 ble innbyggertallet i Brasilia målt til 2 500 000.

Arkitekten Oscar Niemeyer står bak mange av byens moderne og vakre bygninger, og katedralen Nossa Senhora Aparecida er et av mesterverkene hans som kan besøkes nord i Brasilia. En av de mest besøkte attraksjonene i byen er JK Memorial. Dette er gravstedet til den tidligere presidenten Juscelino Kubitschek som startet byggeprosjektet i 1956. Ellers er det verdt å avlegge et besøk i dyrehagen Jardim Zoológico de Brasilia eller et av byens mange museer.

Brasilia Internasjonale Flyplass – Presidente Juscelino Kubitschek er navnet på hovedstadens flyplass med en beliggenhet omtrent 11 km utenfor bykjernen.