Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Brasilia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brasilia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brasilia miniguide

Brasilia

Bilutleie Brasilia

Brasilia er hovedstaden i Brasil som grenser til Atlanterhavet i øst. Hovedstaden befinner seg i et savanneområde midt i landet, og kystbyen Rio de Janeiro ligger nesten 1000 km sørvest for hovedstaden. Brasilia ble bygd på slutten av 1950-tallet og er kjent for den moderne arkitekturen. I 2008 ble innbyggertallet i Brasilia målt til 2 500 000.

Arkitekten Oscar Niemeyer står bak mange av byens moderne og vakre bygninger, og katedralen Nossa Senhora Aparecida er et av mesterverkene hans som kan besøkes nord i Brasilia. En av de mest besøkte attraksjonene i byen er JK Memorial. Dette er gravstedet til den tidligere presidenten Juscelino Kubitschek som startet byggeprosjektet i 1956. Ellers er det verdt å avlegge et besøk i dyrehagen Jardim Zoológico de Brasilia eller et av byens mange museer.

Brasilia Internasjonale Flyplass – Presidente Juscelino Kubitschek er navnet på hovedstadens flyplass med en beliggenhet omtrent 11 km utenfor bykjernen.

Norsk bokmål