Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rio De Janeiro

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rio De Janeiro inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rio De Janeiro miniguide

Leiebil Rio De Janeiro
Bilutleie Rio De Janeiro

Rio de Janeiro er Brasils nest største by og innbyggertallet i byen ligger på 6 600 000 (2007). Medregnet storbyregionen ble tallet målt til nesten 12 000 000 i 2007. Rio de Janeiro ligger ved kysten mot sør og grenser til Atlanterhavet. Byen var hovedstad i landet fram til 1960 da Brasilia overtok statusen.

Rio de Janeiro er svært kjent for sin vakre, naturlige havn og innbydende strender som Copacabana og Ipanema. Mange avlegger et besøk til en eller flere av byens parker, og den 38 meter høye Kristusstatuen på fjelltoppen Corcovado er et kjennemerke for både Rio de Janeiro og Brasil. Den største turistattraksjonen er karnevalet som hvert år avlegges 40 dager før påske.

Det finnes flere flyplasser i Rio de Janeiro, blant annet for innenriksflyvninger og militære flyplasser. Den internasjonale flyplassen Galeão Internasjonale Flyplass befinner seg 20 km nord for byen hvorfra det går fly til Europa og USA.