Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Campinas

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Campinas inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Campinas miniguide

Leiebil Campinas
Bilutleie Campinas

Campinas ligger i delstaten São Paulo sørøst i Brasil. Det er omtrent 100 km til byen São Paulo som er den største i delstaten og ca. 170 km til Brasils østkyst og Atlanterhavet. Campinas er den tredje største byen i delstaten etter São Paulo og Guarulhos, og i 2007 ble innbyggertallet anslått til over 1 000 000. Byen ble grunnlagt i 1774 og var et viktig handelssenter.

Campinas frister med mye kultur og aktiviteter som teatre, symfoniorkester, gallerier og parker. Bosque dos Jequitibás er en etterligning av fortidens regnskog med en dyrehage og Naturhistorisk Museum. En av de mest kjente parkene er Parque Portugal som også kalles Lagoa do Taquaral. Her er det en liten innsjø, vakker natur, turstier, sportsstadium, restauranter samt Vitenskapelig Museum og et planetarium. Den gamle jernbanestasjonen er omgjort til kultursenter og fra vanntårnet Castelo får man en nydelig utsikt over byen.

Viracopos-Campinas Internasjonale Flyplass  er den nest viktigste flyplassen i landet og ligger ca. 14 km utenfor Campinas.