Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sao Paulo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sao Paulo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sao Paulo miniguide

Leiebil Sao Paulo
Bilutleie Sao Paulo

São Paulo ligger i den sørøstlige delen av Brasil, bare 50 km fra Atlanterhavskysten. Byen er hovedstad i delstaten med samme navn og er den største byen med et innbyggertall på over 11 000 000 (2009). Dette tallet gjør São Paulo også til Latin-Amerikas største by. São Paulo er Brasils viktigste økonomiske senter og en av verdens ledende kulturbyer.

São Paulo består av mange folkegrupper og har dermed en mangfoldig kultur. Byen er kjent for å ha et bredt spekter innen restauranter og det serveres mat fra hele verden. Det er mange attraksjoner å besøke her og byen er full av interessante museer. Museu de Zoologia da USP er et museum om dyr, mens Museu de Arte de São Paulo er et stort og anerkjent kunstmuseum. São Paulo tilbyr også gode handleområder og et rikt teaterliv samt mange parker og historiske bygninger.

São Paulo-Guarulhos Internasjonale Flyplass ligger 25 km utenfor byen, mens Congonhas-São Paulo Airport ligger 8 km unna og flyr kun innenlands.