Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rio De Janeiro Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rio De Janeiro Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rio De Janeiro Lufthavn miniguide

Leiebil Rio De Janeiro Lufthavn
Bilutleie Rio De Janeiro Lufthavn

Rio de Janeiro/Galeão – Antonio Carlos Jobim Internasjonale Flyplass (GIG) ligger 20 km nord for Rio de Janeiro. Den er oppkalt etter den brasilianske musikeren Antonio Carlos Jobim, men først og fremst kalt Galeão International Airport. Det fins en shuttlebuss som går hver time fra flyplassen og stopper ved de viktigste hotellene. De bilutleiefirmaene som fins på flyplassen er Avis, Hertz og Localiza.

11,796,413 passasjerer besøkte Rio de Janeiro Lufthavn i 2009 som er den nest største etter antall passasjerer i Brasil. Den skal nå pusses opp og oppgraders fram til 2014 FIFA World Cup. Fra flyplassen går det direkteflyvninger til 18 forskjellige land, først og fremst til andre byer i Sør-Amerika.

Rio De Janeiro Lufthavn har et tilfredsstillende utvalg av restauranter, barer, kafeer og butikker. Andre fasiliteter er bank, baby/familierom, apotek og sykehus. Det fins to hoteller på flyplassen, det er Luxor Hotel og Hotel Pousada.