Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sao Paulo Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sao Paulo Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sao Paulo Lufthavn miniguide

Leiebil Sao Paulo Lufthavn
Bilutleie Sao Paulo Lufthavn

São Paulo/Guarulhos – Governor André Franco Montoro Internasjonale Flyplass (GRU) ligger 25 km nordøst for Sao Paulo. Det går en flybuss mellom sentrum av Sao Paulo og flyplassen. I tillegg til lokale bilutleiefirma så er Avis, Budget, Hertz og Thrifty representert her.

21,607,303 passasjerer besøkte Sao Paulo Lufthavn i 2009 som er den største i Brasil når det gjelder antall passasjerer. Det internasjonale rutenettet er svært godt med direkteflygninger til andre Søramerikanske land, til rundt 12 ulike destinasjoner i Europa, 11 i USA og også til byer i Afrika, Midtøsten og Asia. Den er hovedbase for de brasilianske selskapene TAM og GOL. Det er planer om at en ny terminal skal bygges slik at kapasiteten kan økes til 29 millioner passasjerer per år.

Utvalget av butikker, spise- drikkesteder på Sao Paulo Lufthavn er ikke spesielt godt i forhold til at det er en stor flyplass, men det mest elementære fins. Andre fasiliteter er bank, postkontor, førstehjelp og apotek, VIP-longe og businessrom. São Paulo Airport Marriott Hotel og Hotel Monaco Residence ligger like ved flyplassen.