Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bourgas

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bourgas inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bourgas miniguide

Leiebil Bourgas
Bilutleie Bourgas

Bourgas er den nest største byen på Bulgarias vestkyst og befinner seg på en utstikker i Svartehavet. Byen er hovedstaden i provinsen Bourgas og den fjerde største byen i landet. Innbyggertallet ble i 2007 målt til noe under 200 000. Havnen i Bourgas er den største og viktigste i Bulgaria, og 30 km unna ligger turistmålet Sunny Beach.

Like utenfor byen er det flere innsjøer som er kjent for de omkringliggende saltminene og de store fuglereservatene. I sentrum er det mange attraksjoner, blant annet museer som Historisk Museum og Natur- og Vitenskapsmuseet. En av de mest kjente bygningene er den vakre katedralen St. Kiril og Metodij-kirken fra 1800-tallet. Sea Garden er en vakker park med mange aktivitetstilbud. Blant annet er det et kasino her samt en liten dyrehage, og festivalen International Folklore Festival avholdes i parken.

Bourgas har en egen flyplass som tilbyr både innenlands- og utenlandsflyvninger. Det offisielle navnet er Bourgas Airport og den befinner seg 12 km utenfor byen.