Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bourgas

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bourgas inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bourgas miniguide

Leiebil Bourgas

Bilutleie Bourgas

Bourgas er den nest største byen på Bulgarias vestkyst og befinner seg på en utstikker i Svartehavet. Byen er hovedstaden i provinsen Bourgas og den fjerde største byen i landet. Innbyggertallet ble i 2007 målt til noe under 200 000. Havnen i Bourgas er den største og viktigste i Bulgaria, og 30 km unna ligger turistmålet Sunny Beach.

Like utenfor byen er det flere innsjøer som er kjent for de omkringliggende saltminene og de store fuglereservatene. I sentrum er det mange attraksjoner, blant annet museer som Historisk Museum og Natur- og Vitenskapsmuseet. En av de mest kjente bygningene er den vakre katedralen St. Kiril og Metodij-kirken fra 1800-tallet. Sea Garden er en vakker park med mange aktivitetstilbud. Blant annet er det et kasino her samt en liten dyrehage, og festivalen International Folklore Festival avholdes i parken.

Bourgas har en egen flyplass som tilbyr både innenlands- og utenlandsflyvninger. Det offisielle navnet er Bourgas Airport og den befinner seg 12 km utenfor byen.

Norsk bokmål