Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dobrich

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dobrich inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dobrich miniguide

Leiebil Dobrich
Bilutleie Dobrich

Dobrich er det administrative senteret i provinsen Dobrich øst i Bulgaria. Provinsen ligger lengst nordvest i landet og grenser til Svartehavet. Byen befinner seg i sentrum av provinsen, mot den sørlige grensen og det er ca. 30 km til Svartehavet. Dobrich er den åttende største byen i folketall i Bulgaria, og innbyggertallet lå på ca. 93 000 i 2007.

Området har vært befolket i flere tusen år og det har blitt funnet rester etter bosettinger helt fra det 4. århundret f. Kr. Etter flere ødeleggelser ble byen vi kjenner i dag reist på 1500- og 1600-tallet. Byen hadde over 1000 hus og 100 butikker og var kjent for varer som veverier og kobber. I dag er gamlebyen med det gamle klokketårnet en populær attraksjon. Også parker trekker mange besøkende samt TV-tårnet og de mange museene.

De som ønsker å reise til Dobrich kan ta flyet til Varna Airport. Flyplassen tilbyr flyvninger til både inn- og utland og ligger 50 km sørøst for Dobrich.