Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Dobrich

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dobrich inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dobrich miniguide

Leiebil Dobrich

Bilutleie Dobrich

Dobrich er det administrative senteret i provinsen Dobrich øst i Bulgaria. Provinsen ligger lengst nordvest i landet og grenser til Svartehavet. Byen befinner seg i sentrum av provinsen, mot den sørlige grensen og det er ca. 30 km til Svartehavet. Dobrich er den åttende største byen i folketall i Bulgaria, og innbyggertallet lå på ca. 93 000 i 2007.

Området har vært befolket i flere tusen år og det har blitt funnet rester etter bosettinger helt fra det 4. århundret f. Kr. Etter flere ødeleggelser ble byen vi kjenner i dag reist på 1500- og 1600-tallet. Byen hadde over 1000 hus og 100 butikker og var kjent for varer som veverier og kobber. I dag er gamlebyen med det gamle klokketårnet en populær attraksjon. Også parker trekker mange besøkende samt TV-tårnet og de mange museene.

De som ønsker å reise til Dobrich kan ta flyet til Varna Airport. Flyplassen tilbyr flyvninger til både inn- og utland og ligger 50 km sørøst for Dobrich.

Norsk bokmål