Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Varna Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Varna Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Varna Lufthavn miniguide

Leiebil Varna Lufthavn
Bilutleie Varna Lufthavn

Varna Lufthavn ligger 8 km nordvest for Varna ved Svartehavet. Det går busser mellom flyplassen og Varna. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen er Budget, Avis, Sixt, Dollar og Thrifty. De befinner seg i ankomsthallen på terminal 1.

1,22,181 passasjerer besøkte flyplassen i 2009. Fra Varna Lufthavn kan en fly til hele 120 forskjellige destinasjoner i 57 ulike land noe som er svært bra for en så forholdsvis liten flyplass. Varnas historie som lufthavn går helt tilbake til 1916.

Varna Lufthavn har et godt utvalg av taxfree-varer, kafeer og restauranter og kan også tilby en røyketerrasse med god utsikt. Andre fasiliteter er VIP-lounge, businessrom, spesiell service for familier med barn og minibank. Det fins ingen hoteller på flyplassen.