Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Duni

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Duni inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Duni miniguide

Leiebil Duni
Bilutleie Duni

Duni er et paradis som er lagt til Bulgarias østkyst, og stedets 4,5 km lange strand grenser til Svartehavet. Stedet ligger sør i Bulgaria, i provinsen Bourgas og har en idyllisk beliggenhet i en bukt. 6 km nord for Duni ligger byen Sozopol og herfra er det i overkant av 30 km til den store byen Bourgas. Ferieparadiset er kunstig og ble bygd i 1987 i vakre naturomgivelser.

Duni tiltrekker seg for det meste utenlandske turister og disse bor i kritthvite, sjarmerende villaer. Turistene kan nyte godt av den lange stranden samt naturlige attraksjoner som elver og øyer. Da stedet ble planlagt og bygd på 80-tallet, ble området bak strandpromenaden skapt som gamle, bulgarske og pittoreske byer med trange gater og blomstrende grønnarealer. Duni tilbyr også basseng og aktiviteter som strandvolleyball, tennis, vannscooter og vindsurfing.

Bourgas Internasjonale Flyplass ligger nesten 40 km nord for Duni og tilbyr overgang til blant annet Sozopol. Derfra kan besøkende reise de siste kilometerne til Duni.