Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Golden Sands

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Golden Sands inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Golden Sands miniguide

Leiebil Golden Sands
Bilutleie Golden Sands

Golden Sands er et feriested i Bulgaria for turister fra hele verden. Stedet befinner seg nesten 20 km nord for Varna på den bulgarske østkysten. De vakre, gylne strendene grenser til Svartehavet og om sommeren ligger temperaturen på rundt 27 grader celsius. Golden Sands er det største feriestedet på den nordlige halvdelen av kysten og utbyggingen startet på 1950-tallet som et ferieparadis. Før den tid var ikke området bebodd.

Den gylne stranden er 3,5 km lang og navnet Golden Sands kommer fra en legende om at pirater forsøkte å stjele stedets gull, men landet gjorde gullet om til sand. I dag er Golden Sands kjent for å ha den fineste sanden i området. Feriestedet frister med mange aktiviteter for både store og små. Voksne kan oppleve utelivet langs strandlinjen med barer og kasinoer, mens barna kan leke seg i rutsjebaner samt oppleve ridning og snorkling.

Ferierende fra store deler av verden kan ta flyet til Varna Airport. Herfra går det busser til ferieparadisene.