Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sofia Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sofia Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sofia Lufthavn miniguide

Leiebil Sofia Lufthavn
Bilutleie Sofia Lufthavn

Sofia Lufthavn (SOF) befinner seg 10 km øst for sentrum av Sofia. Det går buss mellom flyplassen og Sofia. De bilutleieselskapene som befinner seg på flyplassen er Alamo, Budget, Europcar, Hertz, Avis, National, Sixt, Choice rent a car og Thrifty

3,13 millioner passasjerer besøkte Sofia Lufthavn i 2009 og det er den største flyplassen i Bulgaria. Flyplassen er hovedbase for Bulgaria Air, Wizz Air og BH Air. I 2006 var flyplassen totalrenovert og en ny terminal 2 sto ferdig ved siden av den gamle. Terminal 1 brukes nå kun til lavprisselskaper og charterflyvninger.

Flyplassen har et greit utvalg av snackbarer og kafeer, og en restaurant som heter Da Vinci. Det finnes en lekebutikk og en for suvenirer fra Bulgaria, i terminal 2 ligger det en stor taxfree-butikk. Andre fasiliteter er bank, trådløst internett, førstehjelp og businessenter. Det fins også en terrasse hvor en kan nyte utsikten. Det er ingen hotell på flyplassen.