Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sofia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sofia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sofia miniguide

Leiebil Sofia
Bilutleie Sofia

Sofia er hovedstaden og den største byen i Bulgaria med et folketall på over 1 400 000 (2009) innenfor bygrensene. Dette gjør Sofia til den 15. største byen i EU. Sofia ligger vest i Bulgaria, midt mellom nord og sør, ikke langt fra grensen til Serbia. Byen har en lang historie og er en av de eldste hovedstedene i Europa.

Sofia er en av de få storbyene i Bulgaria og byr på både historie og moderne handlegater. Navnet Sofia ble gitt byen i 1376 og betyr ”visdom”. Byen er oppkalt etter Sofiakirken fra 500-tallet, og i dag huses nasjonalmuseet i kirken. Bojana-kirken fra 1200-tallet er en annen viktig bygning og står oppfør på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Dyrehagen Sofia Zoo er den eldste og største i Bulgaria og ble grunnlagt i 1888.

Sofia Airport ble bygd i 1930 og befinner seg omtrent 10 km utenfor bykjernen. Det er den største flyplassen i landet og har både innenlands- og utenlandsflyvninger.