Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sofia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sofia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sofia miniguide

Leiebil Sofia

Bilutleie Sofia

Sofia er hovedstaden og den største byen i Bulgaria med et folketall på over 1 400 000 (2009) innenfor bygrensene. Dette gjør Sofia til den 15. største byen i EU. Sofia ligger vest i Bulgaria, midt mellom nord og sør, ikke langt fra grensen til Serbia. Byen har en lang historie og er en av de eldste hovedstedene i Europa.

Sofia er en av de få storbyene i Bulgaria og byr på både historie og moderne handlegater. Navnet Sofia ble gitt byen i 1376 og betyr ”visdom”. Byen er oppkalt etter Sofiakirken fra 500-tallet, og i dag huses nasjonalmuseet i kirken. Bojana-kirken fra 1200-tallet er en annen viktig bygning og står oppfør på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Dyrehagen Sofia Zoo er den eldste og største i Bulgaria og ble grunnlagt i 1888.

Sofia Airport ble bygd i 1930 og befinner seg omtrent 10 km utenfor bykjernen. Det er den største flyplassen i landet og har både innenlands- og utenlandsflyvninger.

Norsk bokmål