Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Calgary

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Calgary inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Calgary miniguide

Leiebil Calgary
Bilutleie Calgary

Calgary er en by i landet Canada som er å finne helt nord i Nord-Amerika. Calgary tilhører provinsen Alberta med en beliggenhet i den sørvestlige delen av Canada. Byen er den største i provinsen med et innbyggertall på omtrent 1 100 000, og medregnet forstedene kom tallet opp i nesten 1 200 000 (2009). Calgary ligger i nærheten av den store fjellkjeden Rocky Mountains og like ved stedet hvor elvene Bow og Elbow møtes.

Calgary er kjent for å være et ypperlig vintersportsted med tanke på beliggenheten nær Rocky Mountains og var også den første Canadiske byen som arrangerte de olympiske vinterlekene i 1988. I tillegg er Calgary en moderne storby som byr på museer, handleområder og Canadas nest største dyrehage. Flere festivaler avholdes her hvert år, blant annet The Folk Music Festival og High Performance Rodeo med underholdning som musikk, teater, dans og film.

17 km utenfor byen ligger flyplassen Calgary Internasjonale Flyplass med flyvninger til både USA og Europa.