Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Charlottetown

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Charlottetown inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Charlottetown miniguide

Leiebil Charlottetown
Bilutleie Charlottetown

Charlottetown er en by som ligger i den kanadiske provinsen Prince Edward Island. Øya befinner seg sørøst i landet, like utenfor landets fastland som igjen grenser til den nordøstligste delen av USA. Charlottetown ligger sentralt til på Prince Edward Island og er stedets viktigste havn. Byen er også hovedstaden på øya, og i 2008 ble innbyggertallet anslått til å ligge på rundt 40 000.

Charlottetown er et sjarmerende sted som hovedsakelig lever på fiske, matproduksjon, jordbruk og turisme. Det var her Canadas tilblivelse fant sted på 1800-tallet og besøkende kan lære mer om byen og landets historie ved å besøke Founder´s Hall og Historic Great George Street. Det moderne Charlottetown har mye forskjellig å by på, både strender, golf, teatre og et livlig natteliv. Hver sommer arrangeres Charlottetown Festival og den populære musikalen Anne of Green Gables som er basert på bøkene etter L. M. Montgomery.

Charlottetown Airport befinner seg ca. 6 km nord for byen og stiller med flyvninger innad i landet.