Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Halifax

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Halifax inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Halifax miniguide

Leiebil Halifax

Bilutleie Halifax

Halifax ligger i provinsen Nova Scotia i Canada. Provinsen ligger sørøst i landet, på en halvøy like utenfor grensen mot det nordøstlige USA, og Halifax er hovedstaden i Nova Scotia som betyr Ny Scotland. Halifax befinner seg på østsiden av halvøya og grenser mot Atlanterhavet. Byen har en av de viktigste isfrie havnene i Canada og er handelssenteret i provinsen. Innbyggertallet i Halifax er målt til nesten 360 000 (2008).

Halifax ble grunnlagt av britene i 1749, og i dag er det mange attraksjoner som hedrer byens historie. Historic Halifax State er et friluftsmuseum som viser hvordan beboere levde for ca. 200 år siden. Siden 1976 har et utendørsteater underholdt beboere og besøkende med stykket First for Freedom. Halifax selv hevder at Roanoke Canal Museum and Trail, som følger Roanoke River, er verdens lengste museum. Halifax byr på en mengde vakre parker som Medoc Mountain State Park og Sylvian Heights Waterfowl Park.

Halifax Stanfield Internasjonale Flyplass ligger omtrent 35 km utenfor byen.

Norsk bokmål